Я все ж таки вирішив собі купити зарядну станцію, але не дуже в них розуміюсь, тому складно обрати. Порадьте мені якісну та не дуже дорогу зарядну станцію, та інтернет-магазин де її можна купити.
Купівля зарядної станції
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22023-02-25 20:34:43
Привіт! Я працюю віддалено, тому мені потрібно щоб мій ноутбук завжди був зарядженим. Саме для цього я купила не погану зарядну станцію, яка вже не раз мене дуже виручала. Можу підказати магазин де її купував, там є з чого обрати.
Поделиться32023-02-25 20:35:16
От і я хочу, щоб у випадку відсутності електроенергії, користуватися своїми гаджетами. Скажи, будь ласка, яку саме зарядну станцію ти собі купував, та в якому інтернет-магазині?
Поделиться42023-02-25 20:36:53
Насамперед як купити собі зарядну станцію, я почитала відгуки людей, і навіть подивилася відео огляд, так і визначилася. Купила я собі зарядну станцію Anker 521 PowerHouse 256 Вт, в інтернет-магазині Алло https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/pr … tel-anker/ це мій улюблений магазин, де величезний вибір техніки та ціни хороші.
Даною зарядною станцією можна заряджати до 6 пристроїв одночасно. Можна заряджати ноутбук, або просто його підключати, і працювати. Зараз до речі на дану зарядну станцію, діє не погана знижка.
Поделиться52023-07-31 21:51:15
Хорошо что сейчас не проблема их купить, как раньше
Поделиться62023-07-31 21:54:25
Для нас настоящим спасением стала покупка зарядной станции EcoFlow Delta https://lodka5.com.ua/zaryadni-stancii/ecoflow-delta/ С таким мощным и портативным источником энергии, отключения электричества перестали нас беспокоить. Мы можем подключить к ней различные устройства - от холодильника до ноутбука, и она легко справляется с этой нагрузкой. Компактный и удобный дизайн делают ее отличным спутником в поездках и кемпингах. Мы также используем ее как резервное питание для зарядки гаджетов в экстренных ситуациях. Это действительно отличное решение для поддержания комфорта в сложных временах, и мы безмерно довольны нашей покупкой!
Поделиться72023-08-05 05:44:17
В Москве полицейские задержали мужчину, который нашел потерянный автомобилистом сверток с 1 млн рублей и решил оставить деньги себе. Об этом сообщает ГУ МВД России по столице.
В Пресненском районе на одной из парковок вдоль Мантулинской улицы житель столицы положил на крышу своего автомобиля конверт с 1 млн рублей, отвлекся на телефонный разговор, сел за руль и уехал. Упавший на проезжую часть сверток подобрал проходивший мимо мужчина.
blacksprut2rprrt3aoigwh7zftiprzqyqynzz2eiimmwmykw7wkpyad.onion