Подскажите, где лучше всего искать работу в Нью-Йорке? Я уже несколько месяцев ищу работу, но пока безуспешно. У меня есть опыт работы в продажах, но я готов рассмотреть и другие вакансии. Буду благодарен за любую полезную информацию!
Где лучше всего искать работу в Нью-Йорке?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-22 18:02:00
Я бы посоветовал тебе обратить внимание на работа на стройке в Нью-Йорке, на этом рынке сейчас есть неплохие возможности. Если ты не боишься физического труда, то могу порекомендовать сайт, где ты сможешь найти вакансии разного уровня и опыта, от трудовой работы до более квалифицированной. В этой сфере действительно есть неплохие зарплаты и перспективы карьерного роста. Я сам работаю в строительстве уже несколько лет и могу сказать, что это действительно интересная и перспективная область.
Поделиться32023-06-30 12:37:59
Знаю, що на ринку трудової діяльності існує безліч компаній, які шукають працівників. Але як обрати ту, яка буде найкращою для мене? Хочу робити правильний вибір, але не знаю, з якого боку підійти до цього питання. Чи варто керуватися тільки рейтингами компаній в Інтернеті?
Поделиться42023-06-30 12:40:55
Щодо вибору компанії для роботи, розгляньте можливість додаткової інформації від відкритих джерел. Наприклад, є цікава інформація про компанію Галактика і її поради про працевлаштування https://locator.ua/blog/?p=4409 , які варто прочитати точно. Детально описуються кілька важливих критеріїв, на які варто звернути увагу. Крім того, сайт розповідає про компанію Галактика, яка займає сильну позицію на ринку праці. Зазначені переваги та особливості цієї компанії можуть бути для вас корисними при виборі роботодавця. Не забудьте врахувати свої особисті пріоритети та мету, яку ви прагнете досягти у певній компанії.